تبلیغات

عکـــــــــــس خفن - طرز تهیه قرمه سبزی رستورانی

عکـــــــــــس خفن

اللهم عجل لولیک الفرج

وجعلنا من بین أیدیهم سدا ومن خلفهم سدا فأغشیناهم فهم لا یبصرون وسواء علیهم أأنذرتهم أم لم تنذرهم لا یؤمنون إنما تنذر من اتبع الذكر وخشی الرحمن بالغیب فبشره بمغفرة وأجر كریم .


مرتبه
تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه رستورانی با 10 روش ویژه

قورمه سبزی

آموزش آشپزی : در این پست از محکستان قصد داریم برای شما دوستان دستور پخت قورمه سبزی رستورانی رو بزاریم ک امیدوارم خانوم های ایرانی لذت ببرند

قورمه سبزی,اموزش درست کردن قرمه سبزی,طرز تهیه قرمه سبزی,قرمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی رستورانی

قورمه سبزی,اموزش درست کردن قرمه سبزی,طرز تهیه قرمه سبزی,قرمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی رستورانی

طرز تهیه قرمه سبزی رستورانی

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی رستورانی

گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته بی استخوان /گوساله : 700 گرم

سبزی قورمه سبزی : 1/5 کیلو

لوبیا قرمز : دو سوم لیوان

لیموعمانی : 7 عدد

پیاز : 1 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان کافی

رب گوجه فرنگی :در صورت تمایل 1 قاشق

آبغوره : درصورت تمایل

روغن : به میزان لازم

قورمه سبزی,اموزش درست کردن قرمه سبزی,طرز تهیه قرمه سبزی,قرمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی رستورانی

طرز تهیه قرمه سبزی

طرز تهیه قرمه سبزی رستورانی

برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده همراه با گوشت سرخ میکنیم. لوبیا قرمز را از قبل در 2 لیوان آب خیسانده و میگذاریم تا کمی بجوشد،

سپس آب آن را خالی میکنیم. سبزی را پاک میکنیم ،ریز خرد کرده و در حدی که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود، سرخ میکنیم.

لوبیاقرمز، لیموعمانی سوراخ شده (برای اینکه مزه لیموعمانی از آن خارج شود) ، گوشت ، پیاز ، فلفل و زردچوبه بار گذاشته تا همه مواد با هم بپزند.وقتی که گوشت نیم پز شد ،

نمک آن را اندازه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد. چاشنی آن را اندازه میگیریم

سبزی قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است. بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود

چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده میکنیم. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود

و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید

و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.

قورمه سبزی,اموزش درست کردن قرمه سبزی,طرز تهیه قرمه سبزی,قرمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی رستورانی

قرمه سبزی رستورانی

طرز تهیه قرمه سبزی رستورانی

در طمع دار کردن قورمه سبزی و چاشنی دادن به آن عمدتا از لیمو عمانی استفاده می کنیم. در برخی موارد از آبغوره هم در کنار لیمو عمانی استفاده می گردد

به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه رستورانی با 10 روش ویژه



ارسال توسط TrojaN
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin