تبلیغات

عکـــــــــــس خفن - اموزش طرز تهیه کردن جوجه کباب زعفرانی مخصوص رستوران

عکـــــــــــس خفن

اللهم عجل لولیک الفرج

وجعلنا من بین أیدیهم سدا ومن خلفهم سدا فأغشیناهم فهم لا یبصرون وسواء علیهم أأنذرتهم أم لم تنذرهم لا یؤمنون إنما تنذر من اتبع الذكر وخشی الرحمن بالغیب فبشره بمغفرة وأجر كریم .


اموزش طرز تهیه کردن جوجه کباب زعفرانی مخصوص رستوران

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

آموزش آشپزی : در این پست برای شما دوستان میخاهیم اموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی رو بزاریم ک شما دوستان بتونید در منزل مانند رستوران یک جوجه کباب لذیذ درست کنید با ما همراه باشید

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

آموزش آشپزی

جوجه کباب

اموزش تهیه جوجه کباب

مواد لازم برای جوجه کباب :

سینه مرغ : 5 عدد

پیاز : 2 عدد

ماست یا روغن مایع : 1/2 لیوان

زنجبیل تازه : 1 تکه کوچک

زعفران دم کرده : 1/3 لیوان

آبلیمو : 5 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی درشت : 4 عدد

کره : به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

اموزش طرز تهیه کردن جوجه کباب زعفرانی مخصوص رستوران

اموزش تهیه جوجه کباب خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و ترد و لذیذ:

پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد میکنیم و داخل کاسه ای میریزیم ، سینه ی مرغ را از به صورت نوارهای پهنی برش میزنیم و هر نوار را از وسط نصف میکنیم سپس به پیازها اضافه می نماییم

در ادامه ماست یا روغن مایع ، زنجبیل ، زعفران دم کرده ، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه میکنیم خوب مخلوط می نماییم تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر می پوشانیم و به مدت 8 – 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

اموزش طرز تهیه جوجه کباب

ادامه اموزش اشپزی

پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار می دهیم سپس روی آن را با دست نگه میداریم و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور می دهیم ( دقت کنید میان تکه های مرغ فاصله ای نباشد و کاملا به هم چسبیده باشند ) ، گوجه ها را نیز از وسط نصف می کنیم  و به سیخ میکشیم

 تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای میریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا آب شود سپس 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

جوجه کباب

سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار می دهیم و کمی این طرف و آن طرف میکنیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب میزنیم

در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار میدهیم تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند ،

پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها میریزیم و از روی حرارت بر میداریم

توصیه می کنیم این کباب را مانند کباب های معروف دیگر مثل کباب کوبیده و کباب بختیاری با نان داغ و یا برنج سرو نمایید.

جوجه کباب,جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب رستورانی, کباب زعفرانی,جوجه کباب ایرانی

جوجه کباب در فر

جوجه کباب در فر

برای کباب کردن جوجه کباب در فر باید جوجه ها را به سیخ میکشیم ، توصیه می کنیم از سیخ چوبی استفاده نمایید. بعد از سیخ کردن جوجه کباب باید سینی فر را چرب نماییم ، سپس سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم

هر چند دقیقه جوجه کباب ها را پشت و رو میکنیم و با سس کره و زعفران روی آن برس میکشیم تا آماده شود. برای تزیین کباب می توانید از کلم بنفش و گوجه های برش خورده یکنواخت استفاده کنید.

جوجه کباب هم مانند کباب کوبیده با روش های مختلفی تهیه می شود و به اصلاح عامیانه هر کس روش خود را برای تهیه این نوع کباب دارد ، مهم ترین نکته در طعم دار کردن جوجه کباب مقدار موادی هست که برای طعم دار کردن استفاده می کنید ، با کم و زیاد کردن مواد ، تکرار و تجربه می توانید جوجه کباب خوشمزه تری تهیه نمایید.

پایان اموزش اشپزی

برای ادامه ب این پیج بروید : اموزش اشپزی

اموزش طرز تهیه کردن جوجه کباب زعفرانی مخصوص رستوران



ارسال توسط TrojaN
آرشیو مطالب
امکانات جانبی
blogskin